Pošlete nám fotografii své oblíbené zahrádky a vyhrajte to pravé letní osvěžení!

7. července 2014

Léto není spojeno pouze s odpočinkem na dovolené, ale i příjemným relaxem na venkovních zahrádkách různých barů, hospůdek a restaurací. Máte oblíbený podnik, kam zajdete s kamarády na jedno či s kamarádkami na kávu a kde se perfektně uvolníte? Dejte nám o něm vědět a vyhrajte to pravé letní osvěžení – alkoholický nápoj Černý Citron od Pivovaru Litovel!

Jak na to? Každý týden zveřejníme na naší facebookové stránce fotografii jedné zahrádky, pod níž se nám budete moci pochlubit i svými oblíbenými místy. Nahrajte nám fotku do komentářů, přidejte nějaký trefný text a třeba naše porota vybere jako vítěze právě vás!

A o co se soutěží? Dva vybraní šťastlivci vyhrají 48 kusů plechovek novinky Pivovaru Litovel – alkoholického nápoje Černý Citron, který není běžným radlerem, ale ideálním letním osvěžením se 4 % alkoholu.

Pravidla soutěže:

  1. Soutěže se mohou zúčastnit pouze občané České republiky starší 18 let.
  2. Podmínkou účasti v soutěži je přidání fotografie letní zahrádky formou komentáře pod kterýkoliv soutěžní příspěvek na facebookové stránce Annonce.cz.
  3. Pod každý unikátní příspěvek může každý soutěžící napsat pouze jeden komentář (celkově tedy šest komentářů).
  4. Ceny získávají dva výherci, jimž bude do 14 dnů od vyhodnocení zasláno 48 kusů plechovek alkoholických Černých Citronů z Pivovaru Litovel.
  5. Nejzajímavější výherní fotografie budou vybrány interní porotou ANNONCE, vyhlášení proběhne formou samostatného příspěvku na facebookové stránce Annonce.cz dne 15. 8. 2014.
  6. O výhry se musí každý výherce přihlásit zasláním e-mailu s předmětem „SOUTĚŽ – ZAHRÁDKY“ na adresu soutez@annonce.cz, a to do 22. 8. 2014. Součástí e-mailu musí být uvedení potřebných kontaktních údajů pro zaslání výhry.
  7. Tato soutěž není nijak sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

comments powered by Disqus